Blog

Zašto je ultrazvuk u prvih 6 meseci važan za vašu bebu?

Dolazak novog člana porodice je uzbudljiv trenutak, ali sa sobom nosi nove izazove, novu odgovornost i veliku brigu o njihovom zdravlju i razvoju.

Složićemo se da je uloga majke nezamenjiva, a njena briga o detetu je neizmerna. 

U našem dosadašnjem iskustvu, primetili smo da većina mama nije znala da treba da odradi ultrazvuk u bebinih prvih 6 meseci života. Za sve druge stvari su već bile upućene – kako se beba kupa, kako se vodi računa o glavi, kada se koja namirnica uvodi, ali im ova tema nije bila poznata. 

To nas je inspirisalo da napišemo blog i objasnimo svim mamama zbog čega je ultrazvuk u prvih 6 meseci jako važan.

U prvim mesecima života, bebe prolaze kroz brz i intenzivan razvoj, a ultrazvuk nam omogućava da pažljivo pratimo taj proces.

Ultrazvuk nam omogućava da otkrijemo potencijalne probleme ili nepravilnosti u razvoju bebe koje možda nisu vidljive golim okom. Rana dijagnoza pruža mogućnost za pravovremenu intervenciju i sprečavanje komplikacija.

Na ovaj način imamo mogućnost da detaljno pratimo razvoj svih vitalnih organa bebe, uključujući srce, mozak i bubrege.

Tim Poliklinike Inula Medic čine lekari sa dugogodišnjim iskustvom, koji koriste najsavremeniju opremu kako bi pratili svaki korak razvoja vaše bebe. 

Iskusni lekar i vrhunska tehnologija osiguravaju pravovremeno otkrivanje eventualnih anomalija ili zdravstvenih problema.

Ponosni smo jer možemo da pružimo precizne i pouzdane informacije o zdravlju vaše bebe, a tako vam dajemo mogućnost da se na vreme konsultujete sa našim pedijatrijskim timom i započnete odgovarajući tretman ili terapiju, a tu smo i za sve potrebne konsultacije.

 

🏥 Poliklinika Inula Medic

☎️ 0184101706

📱 +381653101706

📱 +38164 2773414

📍 Slobodana Dimitrijevića 15a (nadomak Čairskog parka)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *