U našoj poliklinici možete odraditi sve vrste biohejskih, mikrobioloških i genetskih analiza, koristeći najmoderniju opremu i strogo poštujući visoke higijenske standarde.

Sektor laboratorije Inula Medic je osmišljena kako bismo vam pružili precizne i pouzdane dijagnostičke informacije, ključne za vaše zdravstveno stanje.

Biohemija

Biohemijsko-hematološka laboratorija u okviru Inula Medic poliklinike pruža širok spektar analiza iz različitih uzoraka, uključujući krv, serum, plazmu, urin, feces i ostale telesne tečnosti.

Mikrobiologija

Sa zadovoljstvom predstavljamo našu Mikrobiološku laboratoriju unutar poliklinike Inula Medic, koja se bavi dijagnostikom zaraznih bolesti iz oblasti bakteriologije, mikologije, parazitologije i virusologije.

Genetika

Genetička oboljenja stvaraju izazove kako za same obolele, tako i za njihove porodice, kako sa stanovišta lečenja, tako i sa stanovišta planiranja porodice i potomstva.

Patohistologija

U okviru sektora Laboratorije poliklinike Inula Medic, posvećujemo se i visoko specijalizovanoj oblasti patohistološke dijagnostike. Patohistologija se temelji na preciznoj obradi i morfološkoj analizi tkivnih uzoraka koji su dobijeni putem različitih hirurških postupaka.