Interna medicina

Interna medicina

U srcu naše poliklinike, sektor Interne medicine predstavlja temelj za dijagnostiku i sveobuhvatno lečenje pacijenata koji se suočavaju sa internističkim oboljenjima.
Pedijatrija

Pedijatrija

Naša Služba pedijatrije nudi lečenje za različite oblasti dečje medicine, uključujući neonatologiju, kardiologiju, nefrologiju, gastroenterologiju, pulmologiju i mnoge druge.
ikonice-sport

Fizikalna medicina

Naš sektor za dijagnostiku u sportu je osmišljen kako bismo pratili aktivne rekreativce, ali i pomogli profesionalnim sportistima da postignu svoj sportski maksimum, pružajući precizne i personalizovane dijagnostičke usluge.
kućna nega i lečenje

Kućna nega i lečenje

Naš sektor kućne nege pruža širok spektar usluga, sa posebnim akcentom na dijagnostiku na terenu, negu starijih lica, terapiju i telemedicinu. Naš tim je dostupan 24h.
Laboratorija

Laboratorija

S ponosom ističemo da Služba laboratorijske dijagnostike u okviru naše poliklinike, Inula Medic, predstavlja sinonim za najviši standard zdravstvene brige.
Opšta medicina

Opšta medicina

Naš sektor opšte medicine pruža sveobuhvatne zdravstvene usluge u modernom i prijatnom okruženju, dok istovremeno omogućava i kvalitetnu kućnu negu i lečenje za pacijente.
Neurologija

Neurologija

Naš tim stručnih lekara pruža sveobuhvatne preglede kako u našoj klinici, tako i na terenu. Posvećenim i individualni pristup svakom pacijentu, sa ciljem poboljšanja kvaliteta života.
Dijagnostična radiologija

Dijagnostička radiologija

U Centru za dijagnostičku radiologiju u poliklinici Inula Medic, sprovodimo dijagnostičke procedure koje su pažljivo prilagođene specifičnim potrebama svakog pacijenta.
Komplementarna medicina

Komplementarna medicina

U Inula Medicu, verujemo da vaše zdravlje zaslužuje pažljivu i individualizovanu negu, a naša komplementarna medicina vam omogućava da ostvarite ravnotežu.
ikonice-nutricionizam

Nutricionizam

Naši iskusni nutricionisti Vam pomažu da razumete Vaše prehrambene potrebe, pravilno planirate obroke i unesete pozitivne promene u svoj životni stil.