Naš sektor kućne nege pruža širok spektar usluga, sa posebnim akcentom na dijagnostiku na terenu, negu starijih lica, terapiju i telemedicinu.

Naš posvećeni tim lekara i medicinskih sestara pacijentima je dostupan 24 časova u pogledu konsultacija, pregleda i nege na terenu.

Pregledi i terapija na terenu

Pregledi i terapija na terenu kao usluga  Poliklinike „Inula Medic“ predstavljaju jedinstvenu i praktičnu opciju za pružanje kvalitetne zdravstvene nege pacijentima direktno na mestu gde se nalaze. Ova usluga omogućava pacijentima da dobiju potrebne medicinske usluge i terapiju bez potrebe da dolaze u samu polikliniku, što može biti posebno korisno u mnogim situacijama.

Patronažna služba

Patronažna služba poliklinike „Inula Medic“ pruža širok spektar usluga za pacijente iz udobnosti njihovih domova ili drugih lokacija gde borave. Ova služba igra ključnu ulogu u pružanju preventivne, terapeutske i zdravstvene nege na terenu.

Telemedicina

U okviru sektora kućne nege i lečenja naše poliklinike veliki akcenat stavljamo na savremenu tehnologiju i telemedicine. U sklopu programa telemedicine poliklinike „Inula Medic“ za naše pacijente obezbedili smo specijalnu narukvicu za praćenje vitalnih parametara naših pacijenata.

Sanitetski transport

Poliklinika „Inula Medic“ pruža usluge sanitetskog transporta, obezbeđujući siguran prevoz pacijenata najmodernijim sanitetskim vozilima u zemlji i regionu, kao i avionski transport za pacijente iz inostranstva. Naša poliklinika pruža bezbedan i udoban transport slabo i teško pokretnih pacijenata,  nepokretnih pacijenata, pacijenata prilikom otpusta iz bolnice i organizaciji putovanja do banjskih lečilišta.

Fizikalna terapija i rehabilitacija u Vašem domu

Fizioterapeut u Vašem domu usled povrede, iščašenja, uganuća ili trajnih posledica koje su nastupile posle neke bolesti ( npr. stanja posle infarkta miokarda, cerebrovaskularnog insulta tj.šloga, respiratornih oboljenja – upala pluća, hroničnih opstruktivnih bolesti pluća, COVID-19; bolovi u ledjima, bolovi u vratu) koja ostavljaju posledice na sposobnost pacijenta da obavlja svakodnevne aktivnosti (podizanje iz kreveta, ustajanje, hodanje itd.)