Osnova naše poliklinike je sektor Opšte medicine sa akcentom na porodičnu medicinu predstavlja temelj za dijagnostiku i sveobuhvatno lečenje pacijenata koji traže negu usmerenu na njihove porodične potrebe.

Naša posvećenost porodičnoj medicini ogleda se kroz pristup koji prepoznaje vašu porodicu kao celinu, fokusirajući se na vaše specifične potrebe i zdravstvene izazove.

Od nas možete očekivati vrhunsku dijagnostiku, iskusne radiologe koji prate najnovije metode i standarde.

U sektoru Opšte medicine poliklinike Inula Medic, verujemo da je svaki pacijent jedinstven i zaslužuje personalizovanu negu.

To postižemo zahvaljujući vrhunskim lekarima, premium dijagnostičkom opremom i organizacijom konzilijarnih pregleda različitih specijalnosti kad god je to potrebno. Vaša porodica je naš prioritet, a vaše zdravlje je naša najveća briga.

Porodična medicina

U sektoru Opšte medicine posebnu pažnju posvećujemo porodičnoj medicine koja pruža sveobuhvatnu zdravstvenu negu za vas i vašu porodicu. Naši iskusni lekari porodične medicine su tu da vam ukažu na značaj preventivnih pregleda, lečenje akutnih stanja i praćenje hroničnih bolesti.

Verujemo u važnost stvaranja dugoročnog odnosa s našim pacijentima kako bismo bolje razumeli vaše individualne potrebe i pružili vam personalizovanu negu. U Inula Medicu, porodična medicina nije samo medicinska praksa, već i podrška koja vam pomaže da ostanete zdravi i vitalni tokom čitavog života. Vaša porodica je naš prioritet, a vaše zdravlje je naša najveća briga.

Zdravstveno vaspitni rad

U okviru naše poliklinike, težimo da osnažimo naše pacijente sa znanjem i razumevanjem o njihovom zdravlju. Verujemo da dobro obavešteni pacijenti donose bolje odluke o svom zdravlju i bolje se brinu o sebi. Naša posvećena ekipa edukatora i stručnjaka vam pruža relevantne informacije, savete i resurse kako biste bolje razumeli svoje zdravstveno stanje i kako biste doneli ispravne odluke o toku lečenja.

U Inula Medicu, razumemo da zdravstveno vaspitanje igra ključnu ulogu u vašem zdravlju i blagostanju. Nastojimo da vam pružimo alate i resurse koji će vam pomoći da vodite zdrav životni stil i da se brinete o svom zdravlju na najbolji mogući način.